Bedevaart naar Kevelaer 24-25 augustus 2017

Het begint al een traditie te worden om jaarlijks aan het eind van augustus op bedevaart te gaan naar Kevelaer. Dit doen we samen met de Lebuinus-, de Christoffel- en de Thomas à Kempisparochie en ons pastoresteam.

Iedereen van de Norbertusparochie, waaronder Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, maar ook Nunspeet, Elburg en ’t Harde wordt uitgenodigd om aan deze bedevaart, een jubileumjaar (375 jaar) deel te nemen.

Thema: “MET MARIA”
Maria, een lichtpunt voor mensen die op zoek zijn naar troost en houvast. In Kevelaer de “Troosteres der bedroefden”. Het programma biedt gezamenlijke vieringen, we lopen en bidden de Kruisweg en er is een lichtprocessie. Maar ook de ontmoetingen zijn belangrijk tijdens de maaltijden en de avond.

Wilt u informatie over het programma, of wilt u zich al opgeven, dan kunt u contact opnemen met:
Ina van Wijngaarden: tel. 0321-313725 g.wijngaarden64@upcmail.nl
Martha Brummelaar: tel. 0321-316151 martha_brummelaar@hotmail.com