Geen smoezen meer

Dit is je kans…..

Zonder enige verplichting, kosteloos en…. enthousiast ontvangen worden…..

Op vrijdag 1 september was er speciaal voor jou een open avond om in een ontspannen  sfeer kennis te maken met Bel Canto, je weet wel: het gezelligste koor van Biddinghuizen. (www.koorbelcanto.nl)

Mocht je op 1 september verhinderd zijn: geen punt. We bieden je zelfs een tweede (en meerdere) kans(en) aan nl. elke vrijdag na 1 september.

Iedereen is – ongeacht leeftijd – van harte welkom!

Nee nu geen smoezen meer bedenken, want die weten we al lang:

• te druk ( dan moet je juist anderhalf uur per week ontspanning opzoeken )
  • te moeilijk ( heb je al eens iets anders geprobeerd dan “zingen onder de douche”? )
  • dan zien ze me voor in de kerk staan ( je mag ook op een minder opvallende plaats gaan staan )
  • ik houd niet zo van kerkliedjes ( nou we zingen o.a. ook gospel en musicalliedjes )
  • ik wil niet alleen komen ( neem gerust nog een bekende of een groepje vrienden mee )

Kortom: het smoezenboek is uit: gewoon komen luisteren en misschien zelfs meedoen.

We zien je heel graag komen:

Wanneer: vrijdag 1 september (dan starten we weer na de zomerstop), en/of elke daaropvolgende vrijdag.

Plaats: De Voorhof

Tijd: vanaf 19.15 uur tot 21.00 uur

Bijzonderheden; de (gratis) koffie staat om 20.15 klaar!

Tot ziens!!!!!

Het bestuur van Bel Canto