Heeft U de boodschappenlijst al klaar ?

wereldwinkelVan 28 oktober tot en met 4 november wordt de landelijke Fair Trade week gehouden. In Lelystad wordt de aftrap gegeven in een oecumenische dienst van de Protestantse Gemeente Lelystad en de St. Norbertusparochie op zondag 29 oktober, om 11 uur in de Petruskerk aan de Botter.

De Wereldwinkel Lelystad levert niet alleen een bijdrage aan de dienst zelf, maar rondom de dienst staan we er ook met een marktkraam. Hier kunt u niet alleen een doorsnede zien van het Fair Trade assortiment van de wereldwinkel, maar u kunt er ook meteen uw boodschappen doen.

De Wereldwinkel Lelystad heeft dit jaar gekozen voor het thema “schoon en zuiver”. Schoon omdat we diverse aanbiedingen hebben in was- en andere schoonmaakmiddelen. En zuiver omdat we streven naar een levenswaardig inkomen voor onze producenten. Zeg maar: “Fair dichtbij”. We hebben de hele week, elke dag, een andere actie of aanbieding. Volg ons op Facebook of kijk op onze website: www.wereldwinkels.lelystad.nl. Of loop gewoon eens bij ons binnen: Dukaatpassage 21, in het straatje van de voormalige bioscoop.

fairtrade Lelystad