Kerkbalans Lelystad

Kerkbalans Lelystad (18-5-2017)

Actie Kerkbalans Lelystad 2017

binnengekomen (30-6-2017)

Ondergetekende, zegt door het invullen en versturen een bijdrage toe aan de Geloofsgemeenschap Pax Christi te Lelystad, inzake de Actie Kerkbalans 2017. U kunt aangeven hoe u dit wilt doen en hoeveel .

Wilt u altijd een bedrag invullen, ook als dit hetzelfde is als vorig jaar! De kosten voor het in stand houden van onze geloofsgemeenschap stijgen ieder jaar, misschien kunt u met uw bijdrage hier rekening mee houden. Uw bijdrage komt ten goede aan de eigen geloofsgemeenschap in Lelystad. (ondanks dat de tenaamstelling van de rekening anders doet vermoeden ;-)

Uw voorletters (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw email (u ontvangt een kopie van het ingevulde formulier op dit adres)

Uw telefoonnummer (optioneel)

Aanhef (verplicht)

Termijn bedrag in euro (verplicht) - Indien u "De Oversteek" in de brievenbus of digitaal wil ontvangen dan dient de bijdrage minimaal €25 te zijn

IBAN-Rekeningnummer (verplicht) - graag invullen zoals het voorbeeld

Afwijkende tenaamstelling (optioneel)

Kies uw gewenste termijn (verplicht)

Kies de gewenste maand bij een jaarbetaling

Vragen en opmerkingen (optioneel)

Door aan te vinken geeft u de budgethouder van de Pax Christi geloofsgemeenschap toestemming het bovenstaande (bedrag) van uw rekening (IBANnummer) en (te naamstelling) per (termijn) af te schrijven. Daarnaast informeren wij u dat wij het bedrag waarvoor u ons heeft gemachtigd, steeds zullen afschrijven op de 25e van de maand.
Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

U ontvangt een kopie van het ingevulde formulier.

Aanvullend kunt u contact opnemen met een afzonderlijke budgethouder van uw geloofsgemeenschap.

Kies een budgethouder (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)